06 feb Foodpairing met Dirk Hayen – Bier En Meer
Meug staat garant voor smaak en beleving, en daar zorgen we tijdens Meug Afterwork dan ook graag voor. Op vrijdag 23 februari zullen je smaakpapillen niet weten wat ze overkomen.
Tijdens Meug Afterwork verrast Dirk Hayen van Bier En Meer het publiek met bijzondere foodpairings. Maar liefst drie bieren worden smakelijk gepaard met exceptionele hapjes.
Welke bijzondere smaken mag je verwachten?
Groene Duvel wordt gepaird met een gerookte forelmousse, afgewerkt met een frisse toets van selder en groene appel.
De Rodenbach Classic wordt dan weer verwelkomd door een bereiding van smeuïge varkenswangetjes.
Grosse Bertha, het pareltje van Brussels Beer Project, stapt dan weer in een liefdevol huwelijk met zoet-pikante Noorse gehaktballetjes.
Praktisch
Foodpairing met Dirk Hayen – Bier En Meer
- Vrijdag 23/2 – doorlopend tijdens Meug Afterwork
- Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen