Coup de Rasta – 2/4- een affaire van chocolade en rum
Een Goede Vrijdag gevuld met geweldige rum en fantastische chocolade! Met Bert Bruyneel en Isabelle Quirynen....
Een Goede Vrijdag gevuld met geweldige rum en fantastische chocolade! Met Bert Bruyneel en Isabelle Quirynen....
Een onderzoek naar wat hout doet met whisky, van virgin oak tot amburana, langs bourbon en sherry-tussenstops....
We vieren de liefde voor whisky met een top-line-up van geweldige whisky's van Asta Morris en Shizuoka, en een Belgisch...
Bert Bruyneel speelt Sinterklaas en brengt lekkers mee uit de geschiedenis van Asta Morris en new make van Shizuoka-distillery!...
Samen met Friends of the Quaich organiseert Meug de online masterclass Wemyss Malts. Presentatie door Steven Shand (Wemyss Malts) en...
Een reeks van 9 verrassende tastings bij Jones Foodbar in Schilde: whisky, bier, gin, porto, wijn, rum, tequila, mezcal, cachaca...
[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" el_id="desktop" z_index=""][vc_column offset="vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs"][vc_empty_space height="150"][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left"...