Om eerlijk te zijn, tegen het einde van 2021 kwam het woord bubbel ons stilaan de strot uit. Gelukkig begint zo langzaamaan die andere betekenis van het woord terug de overhand te nemen: de prachtige bruisende wijnen die overal ter wereld gemaakt worden veroveren terug ons vocabulair bewustzijn als de enige echte bubbels! En daarom trappen we deze nieuwe reeks tastings van de Jones Tasting Academy af met een feestje in je glas!
Bubbels zijn bij uitstek gelinkt aan feestjes. De gezellige bruis in je mond maakt van elke sociale bijeenkomst meteen iets feestelijks en maakt je gewoon blij. Maar wat is nu ook alweer het verschil tussen champagne, cava, prosecco, Lambrusco, Vonkelwijn, Sekt, Crémant, petnat,…? En hoe herken ik de goeie flessen tussen de … euhm…. minder goeie? Kom samen met ons proeven en naar de verhalen luisteren, en je stemming zal naderhand vanzelf iets bruisends krijgen!